Renovatie woning Voorburg

Een totale metamorfose van een jaren 30 huis.


Bij de renovatie van deze woning in Voorburg was het doel om het klassieke karakter van de woning behouden en daar een eigentijdse invulling aan te geven. Om dat te bereiken is de volledige woning gestript, geïsoleerd en voorzien van nieuwe installaties. Er is er een doorbraak gedaan op de begane grond om een grote open leefkeuken te creëren en er zijn een nieuwe vaste trap en dakkapel geplaatst om van de zolder een volwaardige woonverdieping te maken. De Wilde Studio heeft de renovatie van begin tot eind begeleid tot grote tevredenheid van de opdrachtgever.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Aandacht voor detail.


Authentieke details zoals paneeldeuren, trapleuningen en glas in lood zijn zo veel mogelijk behouden gebleven en hergebruikt. De kleurstelling van alle kamers in het huis is zorgvuldig op elkaar afgestemd en ook het nieuwe hang- en sluitwerk is in samenhang gekozen.

Image
Image
Image
Image
Image

Het huis voelt veel groter.


Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten die voorzien in maximale opbergruimte en subtiel opgaan in het geheel. De constructie van de zolderverdieping is versterkt, aan de achterzijde is een dakkapel geplaatst en er is een vaste trap naar deze verdieping gemaakt om nog een volwaardige kamer te creëren.

Image
Image
Image
Image
Image

Ook toe aan een verbouwing? Neem contact op!